Спектакълът Няма такова шоу“ на Нешка Робева от утре тръгва

...
 Спектакълът Няма такова шоу“ на Нешка Робева от утре тръгва
Коментари Харесай

Няма такова шоу“ на Нешка Робева от утре тръгва по сцените в страната

 

Спектакълът „ Няма такова шоу “ на Нешка Робева от на следващия ден потегля по сцените в страната и ще стартира своята среща със феновете в Русе. Представлението има за цел да избави клуба по художествена гимнастика на " Левски ". В изявление за предаването „ Преди всички “ Димитър Стоянов , управител на спектакъла, съобщи: От Нова година ние ще анонсираме, с изключение на приема на млади гимнастички в клуб „ Левски “, само че ще създадем и школа по танци, която ще бъде към клуба и към трупата. Имаме доста добре готови фрагменти. Ще създадем групи по разнообразни стилове танци, тъй че да могат да избират децата. Другата огромна наша фантазия на танцьорите от трупата е на път да се сбъдне – основаване на детска групировка, с която ние ще построяваме подобен вид спектакли.

На първо място бих желал да загатна две огромни имена, които ни поддържаха в тази самодейност. Това са Васко Василев и Лили Иванова. Васко Василев ще бъде с нас на 11-ти в зала 1 на НДК. Лили Иванова даде една ария от новия си албум, върху която госпожа Робева  с двама от нашите солисти Боряна Гинева и Алекс Бориславов направиха един страховит танц. Разбира се и нашата дългогодишна другарка Деси Добрева, двамата млади реализатори Христо Младенов и Димитър Атанасов, с които в последната година работихме един различен театър, само че съм благополучен, че не престават да работят с нас, тъй като те внасят напълно друго чувство за нещата, които вършат. В последна сметка, в действителност, миксът е много пъстър.

Ние взехме решение да пресъздадем един ден в нашата зала на Герена, където ние всеки ден се събираме и работим, само че този ден е необикновен. Това е денят, в който ние сме си споделили, че ще си създадем коледното празненство. Ние в действителност всяка година си вършим такова празненство. Всъщност се оказва, че някой е объркал реда и в един миг се оказва, че с изключение на гимнастички, на терена има и танцьори и всеки стартира да се бори за своето да го покаже и в последна сметка редът се изгубва някъде по трасето, само че остава страстта от положителните осъществявания, описа за спектакъла Стоянов.

Цялото изявление чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР